Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 30.11.2021 16:37
Кількість переглядів: 240

Фото без опису30 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету Згурівської селищної ради, під час якого було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Значна частина питань порядку денного сьогодні стосувалися захисту прав дітей, а саме: втрати статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, доцільності влаштування малолітнього до будинку-інтернату, зміни статусу дітей, позбавлених батьківського піклування на статус дітей-сиріт, визначення прізвища та імені новонародженої дитини, надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та встановлення опіки над цією дитиною.

Погляди членів виконкому розділилися під час розгляду питання про повернення шести малолітніх дітей у сім'ю матері. Були ті, хто підтримував рішення про повернення дітей , але були і такі, що пропонували не допустити повернення дітей знову в ті умови, з яких їх у вересні місяці цього року вилучили. Заслухавши кожного із виступаючих, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини, яка відбулася напередодні, більшістю голосів було прийнято рішення дати матері ще один шанс, повернувши їй її дітей. При цьому матір дітей попереджено, що в разі неналежного виконання нею батьківських обов’язків, діти будуть вилучені з подальшим позбавленням її батьківських прав. Центру надання соціальних послуг - здійснювати соціальний супровід сім’ї.

У ході засідання ухвалено також рішення, що стосувались внесення змін до складу дорадчих органів ради, розглянуто та затверджено 21 акт з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, а також акт тимчасової комісії з розгляду звернення жителя громади, створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, накладення адміністративного стягнення на громадян за порушення правил реєстрації.

Питання затвердження вартості послуг з розроблення і видачі для населення та інших споживачів і технічних умов на приєднання до систем централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, члени виконкому вирішили відкласти для більш детального вивчення.

Окремо членами виконкому було розглянуто та підтримано рішення, що стосувалися виділення та надання матеріальної грошової допомоги онкохворим жителям громади.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь