Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

"Civic Tech - інструмент якісної взаємодії"

Дата: 24.11.2021 11:41
Кількість переглядів: 525

Фото без описуВ рамках активної співпраці та підписаного Меморандуму з Асоціація міст України , Згурівська громада постійно приймає участь у різноманітних проєктах. Так нещодавно, як члени Асоціації, мали честь бути учасниками проєкту "Civic Tech - інструмент якісної взаємодії", який зараз активно реалізуємо!

Варто зазначити, що до участі у проєкті було направлено 187 заявок від громад чисельністю населення до 50 тисяч. Дуже приємно, що серед 30 громад, які були відібрані з усієї України є наша Згурівська територіальна громада.

Секретар ради Ігор Феник, провідний спеціаліст з питань залучення інвестицій Антон Васильєв та начальник відділу містобудування та архітектури - головний архітектор Тетяна Козаченко стали тренерами проєкту!

Представники нашої громади успішно пройшли два етапи проєкту, взявши участь у тренінгах, де отримали навички і методики користування 5 інструментами civic tech (Відкрите місто, Електронні консультації, Місцеві петиції, Громадський бюджет, "СВОЇ чат бот твого міста") та передали знання своєму оточенню.

Організатори проєкту "Civic Tech - інструмент якісної взаємодії" подарували тренерам брендовані рюкзаки та передали поліграфічну продукцію.

Першим у громаді стартував Чат-бот "Свої" в додатку Viber, до якого можна доєднатися, відсканувавши QR-код.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь