A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання 14 сесії Згурівської селищної ради VIII скликання

Дата: 17.11.2021 10:13
Кількість переглядів: 227

Фото без описуПід головуванням селищного голови Василя Цвика відбулося засідання 14 сесії Згурівської селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 23 із 26 депутатів.

Після традиційного привітання колег-іменинників, депутати приступили до розгляду питань порядку денного.

У ході засідання, в результаті злагодженої та оперативної роботи, присутні позитивно розглянули 454 питання порядку денного. Усі питання були попередньо опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Відповідно до затвердженого порядку денного депутати проголосували за внесення змін до бюджету громади на 2021 рік; затвердження Програми фінансової підтримки проєкту «Центр молодіжного лідерства» на 2021 рік; затвердження Стратегії розвитку Згурівської селищної територіальної громади на 2021 – 2027 роки; про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств селищної ради.

Низка питань стосувалися сфери житлово-комунального господарства та управління комунальни майном. Серед питань: внесення змін до Програми будівництва, реконструкцій та ремонту об’єктів інфраструктури на 2021-2023роки; взяття на баланс виконкому селищної ради водопровідної мережі по вул. Б.Хмельницького, Переяслівській, Жовтневій в смт Згурівка; затвердження Детальних планів територій земельних ділянок; затвердження Плану заходів щодо впровадження політики безбар’єрності у Згурівській територіальній громаді на 2021 і 2022 рр.; затвердження проектно-кошторисних документацій та експертних звітів щодо розгляду кошторисної частини проектної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття в населених пунктах громади.

В ході сесії депутати затвердили звіти старост сіл Нова Оржиця, Зелене, Середівка, Олексіївка та села Усівка, присвоїли ранги старостам селищної ради. Позитивно проголосували за: створення кадрового резерву селищної ради та Порядку його формування; внесення змін до структури виконавчих органів Згурівської селищної ради; затвердження на посади старост старостинських округів Згурівської селищної територіальної громади та присвоєння рангів посадових осіб місцевого самоврядування; затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Згурівської селищної ради на 2022 рік.

Блок земельних питань, розглянутих на засіданні сесії стосувалися затвердження документації із землеустрою; надання дозволу для ОСГ та передачу у власність, надання дозволу для будівництва і обслуговування житлового будинку; господарських будівель і споруд, про передачу в оренду земельних ділянок, встановлення (відновлення) меж, припинення права користування земельними ділянками тощо. З окремих спірних земельних питань депутати проголосували за відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою

Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Згурівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь