Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Здійснено плановий виїзд в села Любомирівка, Нова Оржиця, Стара Оржиця

Дата: 10.11.2021 17:10
Кількість переглядів: 280

Фото без опису10 листопада 2021 року начальником служби у справах дітей та сім’ї Тамарою Лободою, головним спеціалістом служби Тамарою Летяк спільно з інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Броварського районного управління поліції ГУНП в Київській області Любов Шипко, інспектором сектору реагування патрульної поліції відділення поліції  № 2 Броварського РУП ГУНП  в Київській області Інною Волошиною з метою контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків, здійснено плановий виїзд в села Любомирівка, Нова Оржиця, Стара Оржиця. 

Вивчено умови проживання дітей в багатодітних сім’ях, дітей першого року життя, сім’ї з дітьми, в яких батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Перевірено забезпечення дітей одягом, взуттям відповідно до віку та сезону, продуктами харчування, канцелярським приладдям  та іншим.

Також проведено бесіди з учнями 7-9 класів Любомирівського НВК щодо попередження булінгу у шкільному колективі, дотримання правил дорожнього руху, правил поведінки в громадських місцях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь