A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Єдина громада – єдина країна!

Дата: 09.11.2021 14:49
Кількість переглядів: 216

Фото без описуСьогодні, 9 листопада, відзначаємо День української писемності та мови. Традиційно у цей день вже двадцять перший рік поспіль охочі перевірити власні знання з рідної мови долучаються до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності.

Всеукраїнський диктант національної єдності – не просто засіб перевірити власну грамотність, а, насамперед, масштабний національний флешмоб, кількість охочих долучитися до якого невпинно зростає щороку.

Цьогоріч до традиційного флешмобу доєдналися не лише працівники та учні у навчальних закладах громади, а й працівники всіх структурних підрозділів Згурівської селищної ради на чолі із селищним головою Василем Цвиком.

Завдяки трансляції на загальнонаціональному телеканалі UA:Перший, що розпочалася о 10.00, колектив ради став частиною всеукраїнського руху, не покидаючи робочого простору.

Основна мету диктанту: єднання навколо мови. Працівники селищної ради вкотре показали свою єдність та згуртованість. А це – найголовніше, адже тільки в єдності наша сила!

Нагадуємо, текст всеукраїнського диктанту оприлюднять на сайті «Українського радіо» 11 листопада об 11.00. Всім, хто долучився до написання диктанту та хочуть перевірити свої знання, можуть надіслати паперового листа на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001 не пізніше 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio/ .

«Щоб любити – треба знати, а щоб проникнути в таку тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ, як мова, треба її любити» (Василь Сухомлинський)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь