A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Згурівка - ЧЕМПІОН! Під таким гаслом відбулося відкриття спортивної локації у Згурівській громаді в межах проекту «Активні парки – локації здорової України»

Дата: 22.10.2021 15:30
Кількість переглядів: 416

Фото без описуЦе проект Президента України, який направлений на оздоровлення нації та створення вільного доступу до рухової активності. Він передбачає облаштування в місцях масового відпочинку безперешкодного доступу громадян, зокрема осіб з інвалідністю, до спортивних споруд і місць для заняття різними видами рухової активності.

Майданчик Wortkout біля Згурівської ЗОШ - місце, яке доступне кожному жителю громади і дорослим, і дітям, всім хто спорт вважає за спосіб життя. Тут розміщено інформаційний стенд, а також таблички з QR-кодом для сканування і можливістю переходу на ресурс з відеоуроками від провідних спортсменів та відомих особистостей з комплексами вправ різної складності.

На відкриття завітав начальник управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв та подарував згурівчанам набір сучасного спортивного інвентарю, яким зможуть користуватися усі охочі.

З вітальним словом до присутніх звернулися Згурівський селищний голова Василь Цвик, та завідувач сектору молоді і спорту Олександр Івченко.

- Створення додаткових умов для занять спортом дає можливість виховувати здорову націю. Завдання на сьогодні полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Завдяки новим локаціям школярі, молодь та доросле населення громади у вільний час мають змогу зайнятися спортом, тим самим зміцнюючи своє здоров’я, - зауважив голова громади.

- Спортсменів зі Згурівської громади знають не лише в області, а й по усій Україні!, - це відмітив Сергій Тимофєєв, вручаючи м'ячі юним футболістам, які цього дня проводили тренування на мультифункціональному майданчику біля цукрового заводу по вулиці Героїв Майдану, 1.

На спортивних локацій панувала позитивна і невимушена атмосфера.Показовими виступами порадували присутніх юні футболісти ФК «Базбі» та вихованці СК «Judo Zgurivka».

Для спорту не існує обмежень, спорт – має бути доступним для всіх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь