A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Під керівництвом Згурівського селищного голови Василя Цвика відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 22.10.2021 15:15
Кількість переглядів: 415

Фото без описуУ ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Всього члени виконавчого комітету сьогодні розглянули 70 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Першим питанням порядку денного присутні розглянули перерозподіл видатків селищного бюджету на 2021 рік. Далі - встановлення тарифів на виробництво, постачання теплової енергії ТОВ «ВК Альтернативне тепло».

Своїми рішеннями присутні затвердили Положення про порядок оплати та надання пільг по платі за навчання у Згурівській музичній школі, погодили штатний розпис Згурівського ККП, внесли зміни до окремих консультативно-дорадчих органів селищної ради, визначили уповноваженою особою за ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних в с. Мала Супоївка старосту села Жуківка Оксану Литвиненко та вирішили питання щодо направлення малолітніх дітей до обласного будинку дитини.

Члени виконкому надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Лізинг Фармація» по вулиці Українська в смт Згурівка, продовжили строк встановлення пріоритету на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «УМКА» та надали дозвіл на видалення дерев на території села Усівка, а також кронування дерева на території селища Згурівка.

Два питання порядку денного стосувалися розгляду заяв ФОП щодо розміщення тимчасових споруд.

Дев’ять питань - розгляду матералів про накладення адміністративного стягнення за порушення правил реєстрації. Шість – зняття з квартирного обліку жителів громади з поважних на те причин.

Члени виконкому затвердили 19 актів з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам та один акт тимчасової комісії з розгляду звернення.

Детально розглянули кожну із чотирнадцяти заяв про виділення одноразової допомоги на лікування жителям громади, прийнявши позитивні рішення лише стосовно шести заяв про надання допомоги на лікування онкохворим.

Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено та оперативно.За результатами розгляду питань порядку денного були винесені виважені та обґрунтовані рішення, з якими можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті Згурівської громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь