A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Осінні канікули - з 18 по 30 жовтня!

Дата: 18.10.2021 13:33
Кількість переглядів: 236

Відповідно до рішення Національної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 12.10.2021 № 37), листа Міністерства освіти та науки України №1/9 – 575 від 12.10. 2020 р., щодо внесення змін до структури/тривалості навчального року, осінні канікули перенесено з 18 по 30 жовтня.

Згідно Протоколу №23 від 11 жовтня позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визнано ситуацію, що склалася у зв'язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення області, завданням значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту України, надзвичайною ситуацією, яка класифікується як надзвичайна ситуація техногенного характеру (код НС 1080 – НС унаслідок аварій на системах життєзабезпечення ) регіонального рівня.

Остаточне рішення, щодо визначення рівня зазначеної надзвичайної ситуації прийняте експертною комісією з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій (протокол засідання № 15/09-21 від 12 жовтня).

На численні звернення жителів громади повідомляємо, що є загальні рекомендації для всіх навчальних закладів від Міносвіти, яких потрібно неухильно дотримуватись.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь