A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

День захисників і захисниць України - справжнє свято мужності й самовідданості, лицарства і шляхетності, якими володіють визволителі й оборонці

Дата: 13.10.2021 09:00
Кількість переглядів: 281

Фото без описуВітання зі святом в Згурівській громаді приймали сьогодні ветерани інтернаціональних місій, військовослужбовці, учасники бойових дій, батьки та матері воїнів.

На знак вшанування Героїв, які поклали свої голови за свободу рідної землі, учасники сьогоднішніх заходів поклали квіти до пам’ятних знаків в центрі селища та схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних синів України, що загинули, виборюючи її незалежність в усі роки.

Розпочався захід з виступу селищного голови Василя Цвика, який побажав усім сили та мужності, добра та мирного неба, віри в щасливе майбутнє Української держави.

- Сьогодні ми чітко розуміємо - справжні Герої серед нас! І ніхто окрім нас не захистить свою землю, свою державу, свої святині, свою родину! Всі ми: від солдата до селянина, від дипломата до вчителя, від лікаря до звичайного робітника – стоїмо на захисті України, щоденно працюємо, щоб мати сильну, незалежну, розвинену державу. Нас об’єднує єдина мета - відновлення миру в країні та розвиток нашої держави, - зауважив очільник громади у своєму зверненні.

За високий патріотизм, мужність і героїзм, вірність військовій присязі та з нагоди Дня захисників і захисниць України, подяки з рук селищного голови отримали:

Олександр Рибінський, Вадим Гончаренко, Дмитро Удовенко, Михайло Самойленко.

З вітальними словами до всіх присутніх та побратимів звернулися голова Київської обласної організації УСВА Олександр Янківський, голова організації УСВА Згурівської ТГ Микола Панасюк та начальник 3 відділу Броварського районного ТЦКСП Володимир Міненко.

????За плідну співпрацю з ветеранським рухом, спрямовану на процвітання нашої держави ,її добробуту, територіальної цілісності, подяку Київської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану отримав Василь Цвик, Згурівський селищний голова

Подяки та медалі Олександр Янківський та Микола Панасюк вручили також побратимам, учасникам АТО, членам Згурівської організації Української спілки ветеранів Афганістану:

Андрію Бажинову, Василю Коломійцю, Олександру Савельєву, Миколі Чорному, Леоніду Сидоренку, Віктору Кононюку, Миколі Нестеренку, Івану Нелепу, Віталію Мокроносу, Василю Бойку, Миколі Литвяку, Івану Кисілю та колективу Центру культури і мистецтва.

Музичні вітання для учасників заходу вже традиційно звучали від Вячеслава Купрієнка, автора-виконавця, ветерана Афганістану, учасника бойових дій, авторів-виконавців Леоніда Мухіна та Леоніда Горобця, а також від Народного аматорського хору «Джерело» та Ірини Льодін .

Сьогодні, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Нехай добра традиція святкування Дня захисників України передається з покоління в покоління і надалі, нехай зберігає в наших серцях і душах поняття мужності, честі, обов’язку і пам’яті.

Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Пам’ятаймо – в єдності наша сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь