A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Пленарне засідання чергової тринадцятої сесії Згурівської селищної ради восьмого скликання відбулося сьогодні під головуванням селищного голови Василя Цвика

Дата: 12.10.2021 09:23
Кількість переглядів: 416

Фото без описуЗагалом депутати розглянули 231 питання порядку денного, серед яких:

Затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Згурівська ЦРА № 157» на 2021 рік.

Внесення змін до рішення селищної ради від 21.12.2020 №43-02-VІІІ „Про бюджет Згурівської селищної територіальної громади на 2021 рік”.

Затвердження звітів старост про свою роботу.

Внесення змін до Положення про відділ управління персоналом

Затвердження Положення про сектор з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та розвитку інфраструктури в новій редакції.

Затвердження Положення про старостинські округи та утворення старостинських округів на території Згурівської селищної територіальної громади.

Затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Згурівської селищної територіальної громади.

Внесення змін до структури виконавчих органів селищної ради.

Про зміну типу та назви ЗДО «Журавка» комбінованого типу для дітей з 2-х місяців до 6 (7) років з групами загального розвитку та черговими групами та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Про зміну типу та назви ЗДО «Веселка» комбінованого типу для дітей з 2-х місяців до 6 (7) років з групами загального розвитку та черговими групами та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Про зміну назви Згурівської музичної школи та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Про зміну типу та назви закладів загальної середньої освіти Згурівської селищної ради та затвердження Статутів у новій редакції.

Про затвердження Статуту КЗ «Центр культури і мистецтва» в новій редакції та внесення змін до структури.

Про розроблення детального плану забудови території земельних ділянок з прилеглою територією, що розташовані в межах населеного пункту Згурівка Броварського району Київської області.

Затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Згурівської селищної територіальної громади, яке передається в оренду, в новій редакції.

Включення комунального майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Згурівської селищної ради, що підлягають передачі в оренду з проведенням аукціону.

Дострокове припинення повноважень старости села Мала Супоївка Катерини Роговської.

Внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Згурівської селищної ради.

Про надання згоди на звільнення Василя Моцюка з посади директора КНП «Згурівська лікарня Згурівської селищної ради».

Про надання згоди на звільнення Олександра Зіборова з посади головного лікаря КНП «Згурівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Згурівської селищної ради Київської області.

Про утворення тимчасової контрольної комісії з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення.

Традиційно депутати розглянули 189 земельних питань, що стосувалися: затвердження документації із землеустрою, надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, надання дозволу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд стосувалися, надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, про передачу в оренду нерозподілених земель колективної власності, встановлення (відновлення) меж, продаж права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та інші

Прийняті рішення 13-ої сесії будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Згурівської селищної ради в рубриці "Офіційні документи" у строки, визначені законодавством.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь