Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Пленарне засідання чергової тринадцятої сесії Згурівської селищної ради восьмого скликання відбулося сьогодні під головуванням селищного голови Василя Цвика

Дата: 12.10.2021 09:23
Кількість переглядів: 424

Фото без описуЗагалом депутати розглянули 231 питання порядку денного, серед яких:

Затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Згурівська ЦРА № 157» на 2021 рік.

Внесення змін до рішення селищної ради від 21.12.2020 №43-02-VІІІ „Про бюджет Згурівської селищної територіальної громади на 2021 рік”.

Затвердження звітів старост про свою роботу.

Внесення змін до Положення про відділ управління персоналом

Затвердження Положення про сектор з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та розвитку інфраструктури в новій редакції.

Затвердження Положення про старостинські округи та утворення старостинських округів на території Згурівської селищної територіальної громади.

Затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Згурівської селищної територіальної громади.

Внесення змін до структури виконавчих органів селищної ради.

Про зміну типу та назви ЗДО «Журавка» комбінованого типу для дітей з 2-х місяців до 6 (7) років з групами загального розвитку та черговими групами та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Про зміну типу та назви ЗДО «Веселка» комбінованого типу для дітей з 2-х місяців до 6 (7) років з групами загального розвитку та черговими групами та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Про зміну назви Згурівської музичної школи та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Про зміну типу та назви закладів загальної середньої освіти Згурівської селищної ради та затвердження Статутів у новій редакції.

Про затвердження Статуту КЗ «Центр культури і мистецтва» в новій редакції та внесення змін до структури.

Про розроблення детального плану забудови території земельних ділянок з прилеглою територією, що розташовані в межах населеного пункту Згурівка Броварського району Київської області.

Затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Згурівської селищної територіальної громади, яке передається в оренду, в новій редакції.

Включення комунального майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Згурівської селищної ради, що підлягають передачі в оренду з проведенням аукціону.

Дострокове припинення повноважень старости села Мала Супоївка Катерини Роговської.

Внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Згурівської селищної ради.

Про надання згоди на звільнення Василя Моцюка з посади директора КНП «Згурівська лікарня Згурівської селищної ради».

Про надання згоди на звільнення Олександра Зіборова з посади головного лікаря КНП «Згурівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Згурівської селищної ради Київської області.

Про утворення тимчасової контрольної комісії з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення.

Традиційно депутати розглянули 189 земельних питань, що стосувалися: затвердження документації із землеустрою, надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, надання дозволу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд стосувалися, надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, про передачу в оренду нерозподілених земель колективної власності, встановлення (відновлення) меж, продаж права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та інші

Прийняті рішення 13-ої сесії будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Згурівської селищної ради в рубриці "Офіційні документи" у строки, визначені законодавством.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь