A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Засідання постійної комісії з питань інформаційної політики, регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та запобіганню корупції

Дата: 11.10.2021 12:39
Кількість переглядів: 362

Фото без опису11 жовтня, у рамках підготовки до 13-ої сесії Згурівської селищної ради, відбулося засідання постійної комісії з питань інформаційної політики, регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та запобіганню корупції, яке пройшло під головуванням Євгена Чубука.

Комісія зібралася у повному складі. У роботі комісії взяли участь Згурівський селищний голова Василь Цвик, секретар ради Ігор Феник, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Кам’янецька, начальник управління з питань ДКІД Сніжана Авраменко, депутати селищної ради, старости окремих населених пунктів громади, працівники структурних підрозділів ради.

На розгляд депутатської комісії було внесено 7 питань.

Найбільше уваги та часу депутати приділили обговоренню проекту рішення про затвердження Положення про старостинські округи та утворення старостинських округів на території Згурівської громади.

Також розглянули питання про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю) кандидатури старости в старостинських округах.

Обговорили питання про внесення змін до структури виконавчих органів Згурівської селищної ради, персонального складу виконавчого комітету Згурівської селищної ради, затвердження в новій редакції Статуту КЗ «Центр культури і мистецтва» та внесення змін до структури.

Присутні на засіданні комісії заслухали звіти старост села Пасківщина, Стара Оржиця, а також сіл Турівка, Іллінське, Урсалівка, Полковниче, розглянули питання дострокового припинення повноважень старости села Мала Супоївка Катерини Роговської.

Цього ж дня члени комісії погодили проект рішення про утворення тимчасової контрольної комісії з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення та рекомендували його до розгляду сесії.

Після детального розгляду, конструктивного обговорення, внесення доповнень, питання порядку денного рекомендовані до розгляду на засіданні сесії 12 жовтня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь