Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

У жовтні 2021 року відбудеться обласний мистецький челендж «Великі художники Київщини»

Дата: 09.10.2021 09:09
Кількість переглядів: 274

Фото без описуМетою заходу є об’єднання зусиль дорослих та дітей задля основної благодійної мети – підтримки важкохворих дітей Київської області.

Захід проводиться в рамках обласного творчого арт-проєкту «Розмалюємо Київщину – від сірості до яскравості». Фінальним етапом проведення челенджу стане благодійний захід «Здійсни мрію».

Тож всі, хто бажає долучитися до вище згаданої акції, запрошуємо 20 жовтня о 14.00 годині до Будинку дитячої та юнацької творчості за адресою: вул. Українська, 61, ІІ поверх.

У вас буде можливість за короткий термін навчитися малювати, так як наші найкращі педагоги з образотворчого мистецтва (Катерина Точкова, Ніна Малафій) проведуть майстер-клас, який і буде формою проведення відбіркового туру. Спільна тема майстер-класу «Наші мрії – щасливе дитинство».

Серед представлених робіт буде визначено одного переможця – учасника обласного (фінального) етапу мистецького челенджу, який братиме участь у благодійному заході «Здійсни мрію».

Учасникам із собою обов'язково мати полотно на підрамнику будь-якого розміру та акрилові фарби. Запрошуємо до участі дітей від 6 до 16 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь