A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Броварською окружною прокуратурою вжито заходів представницького характеру на захист інтересів держави у сфері земельних відносин

Дата: 29.09.2021 11:18
Кількість переглядів: 248

Фото без описуЗгурівським відділом Броварської окружної прокуратуривиявленоряд земельних ділянок, які передано у власність Безуглівською сільською радою з порушеннями вимог земельного законодавства та з перевищенням повноважень, оскільки останні розташовані за межами населеного пункту, частина з яких входила до природно-заповідного фонду України.

Зокрема, завдяки принциповій позиції Згурівського відділу Броварської окружної прокуратури, з огляду на достатність зібраних доказів та обґрунтування позовних вимог, суд погодився з доводами прокурора та повністю задовольнив позовні заяви керівника Броварської окружної прокуратури на захист інтересів держави про визнання незаконними рішенняБезуглівської сільської ради, скасування рішення про державну реєстрацію права власності тавитребування з чужого незаконного володіння земельних ділянок загальною площею 18 га та вартістю 28 260тис. грн.

Загалом, протягом 2020-2021 років прокуратурою скеровано до суду 9 таких позовних заяв в інтересах держави. Остаточну крапку при розгляді позовів цієї категорії поставлено рішенням Згурівського районного суду від 10.08.2021. Вищевказані рішення суду виконані у повному обсязі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь