A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Повідомлення для платників податків, які сплачують податки до місцевого бюджету

Дата: 24.09.2021 15:40
Кількість переглядів: 198

Фото без описуЗгурівська селищна рада звертає увагу жителів громади та громадян, власників і користувачів земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та транспортних засобівна необхідність своєчасної оплати податкових зобов’язань з податку на майно відповідно до вимог Податкового Кодексу України від 02.10.2010 № 2755-VІ (зі змінами).

Податки сплачуються за місцем розташування об’єкта/об’єктів оподаткування і зараховується до бюджету Згурівської селищної територіальної громади згідно з положеннями Бюджетного кодексу України.

Усім громадянам, які повинні сплатити земельний податок, податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки та транспортний податок у 2021 році, органами державної податкової служби були направлені податкові повідомлення – рішення. Податкове зобов’язання за звітний рік з податку сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

З метою уникнення додаткового навантаження у вигляді нарахування штрафних санкцій та пені за несвоєчасну сплату, звертаємося до платників податків з проханням забезпечувати рівномірну, повну та своєчасну сплату податків, не допускати заборгованості, не ухилятись від оподаткування та не порушувати встановлені законодавством терміни.

Надходження місцевих податків і зборів забезпечує проведення соціальної політики вирівнювання рівнів соціального та економічного розвитку територій,  комплексного розвитку громади, а також здійснення функцій, передбачених Конституцією України та іншими законодавчими актами.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь