A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулося засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Василя Цвика

Дата: 15.09.2021 13:22
Кількість переглядів: 259

Фото без описуУ ході засідання розглянуто 47 питань з різних сфер життєдіяльності громади та прийнято позитивні рішення.

Традиційно члени виконкому розглянули питання соціального захисту дітей: затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, зміни статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, питань, що стосуються майнових прав дітей.

Розглянуто чотири питання щодо квартирного обліку громадян, зокрема про взяття та зняття з квартирного обліку. Згідно звернень, надано дозволи на видалення зелених насаджень.

Члени виконкому розглянули ряд організаційних питань, зокрема, затвердили подання про погодження кандидатури на зайняття посади начальника КП «Згурівський ККП», затвердили вартість робіт з інвентаризації нерухомого майна Згурівського ККП, порядок житлових приміщень (квартир) і житлових будинків до житлових будинків у нежитлові та переведення нежитлових приміщень, нежитлових будинків до житлового фонду Згурівської ТГ, затвердили форми технічних умов щодо інженерного забезпечення при розміщенні тимчасової споруди, утворили нові та внесли зміни у діючі дорадчі органи, затвердили план роботи сектору культури і туризму тощо.

В ході засідання розглянули заяви про уточнення адреси спадкового житлового будинку, продовжили строк встановлення пріоритету на розміщення реклами та надання дозволу на розміщення реклами ТОВ «Лізинг Фармація».

П’ять питань порядку денного стосувалися накладення адміністративного стягнення за порушення правил реєстрації.

Члени виконкому затвердили одинадцять актів з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, а також затвердили скориговані тарифи на житлово-комунальні послуги з водопостачання для споживачів КП «Згурівський ККП».

Рішення виконавчого комітету від 15.09.2021 р. будуть розміщені на сайті Згурівської територіальної громади у вкладці «Офіційні документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь