A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулось засідання постійної комісії з питань промисловості, будівництва, інвестицій, транспорту, зв’язку, підприємництва, житлово-комунального господарства, благоустрою та управління комунальним майном

Дата: 14.09.2021 11:49
Кількість переглядів: 284

Фото без описуРяд питань, що стосуються управління комунальним майном, розглянули сьогодні на засіданні постійної комісії з питань промисловості, будівництва, інвестицій, транспорту, зв’язку, підприємництва, житлово-комунального господарства, благоустрою та управління комунальним майном в рамках підготовки до чергової 12 сесії Згурівської селищної ради.

Участь у роботі комісії взяв секретар ради Ігор Феник та працівники виконавчих органів селищної ради.

На розгляд членів комісії винесені питання:

  • Про затвердження Порядку списання об'єктів комунальної власності Згурівської селищної територіальної громади.
  • Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Згурівської селищної територіальної громади об’єктів житлового фонду та інфраструктури, що перебувають у державній власності.
  • Про взяття на баланс Згурівської селищної ради елементу благоустрою виконаного відповідно до проекту «Будівництво пішохідного фонтану в селищі Згурівка Київської області».
  • Про включення комунального майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Згурівської селищної ради, що підлягають передачі в оренду з проведенням аукціону.
  • Про включення комунального майна до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Згурівської селищної ради, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону.
  • Про включення комунального майна до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Згурівської селищної ради, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону.
  • Про затвердження передавального акту.
  • Про надання дозволу на передачу майна з балансу Згурівської селищної ради на баланс Комунального підприємства «Згурівський комбінат комунальних підприємств».

З усіх питань порядку денного депутати прийняли позитивні рішення та рекомендували питання на розгляд 12 сесії селищної ради, яке відбудеться 17 вересня о 8.00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь