A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Забезпечення питною водою (вулиця без води в Новій Олександрівці)

Дата: 27.07.2021 14:23
Кількість переглядів: 257

Фото без описуДля Згурівської громади питання забезпечення питною водою є і завжди залишатиметься актуальним. Поряд з ним, актуальною залишатиметься і проблема неналежної оплати послуг з водопостачання та водовідведення.

Слід зазначити, що частина споживачів добросовісно виконують свої обов’язки та вчасно сплачують за отримані комунальні послуги. Але є також споживачі, які чомусь вирішили, що оплата комунальних послуг може здійснюватись виключно за їх бажанням або не здійснюватись взагалі. Зазвичай це одні й ті самі люди – постійні боржники.

Несплата споживачами вартості отриманих житлово-комунальних послуг перешкоджає комунальним підприємствам, кооперативам якісно та в повному обсязі виконувати свої обов’язки з надання послуг з водопостачання та водовідведення.

Стан водопровідних і каналізаційних мереж, в тому числі і підвідних до будинків, знаходиться у вкрай зношеному стані. Останнім часом все частіше трапляються пориви на підвідних трубопроводах. Це ставить під загрозу забезпечення водою мешканців будинків.

Така ситуація і склалась в Новій Олександрівці по вулиці Українська - порив водопровідних труб, і як наслідок – вулиця без води. Причиною цього стали застарілі труби.

Голова громади Василь Цвик, який виїздив на місце пориву, зазначив:

- Кожен з нас повинен бути відповідальним, встановити лічильники, платити за послуги вчасно та в повному обсязі – це в майбутньому дасть змогу належним чином ремонтувати та чистити водопровідну мережу, а головне – забезпечити якісною питною водою. І це стосується не лише абонементів кооперативу «Добробут», а й всіх жителів громади.

Залучивши до роботи відповідні служби, організації, підприємства небайдужих жителів наслідки пориву поступово ліквідовуються.

 Якість та безпечність питної води у нашій громаді напряму залежить від відповідальності кожного нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь