A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування «Детального плану території на земельну ділянку, площею 10,8418 га (кадастровий номер 3221955100:06:009:0001) для будівництва сміттєсортувал

Дата: 16.07.2021 11:39
Кількість переглядів: 344

На виконання статті 10 та 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки, Броварська районна державна адміністрація інформує:

  1. Повна назва документа державного планування місцевого рівня (містобудівна документація) та стислий зміст: «Детального плану території на земельну ділянку, площею 10,8418 га (кадастровий номер 3221955100:06:009:0001) для будівництва сміттєсортувального комплексу в адміністративних межах смт Згурівка Броварського району Київської області». Є видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування розташування та експлуатації об’єкту, забудови та іншого використання території населеного пункту. Детальні плани визначають планувальну організацію і розвиток частини території та містобудівні умови та обмеження забудови в межах території проектування.

  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Згурівська селищна рада Броварського району Київської області.

  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

  а) дата початку та строки здійснення процедури: з 17 липня 2021 року та триватиме до 16 серпня 2021 року;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: не передбачається проведення громадських слухань;

  г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування (за наявності) та екологічною інформацією, у тому числі пов'язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: з проектом документу державного планування можливо ознайомитись на офіційному веб-порталі Згурівської селищної ради (https://zgurivska-gromada.gov.ua/), а також в приміщенні за адресою:
07601, Київська область, смт. Згурівка, вул. Українська, буд. 10 протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

  ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Згурівська селищна рада Броварського району Київської області (07601, Київська область, смт. Згурівка,
вул. Українська, буд. 10).

Електронна адреса: zgurovkasr@ukr.net

Строк: з 16.07.2021 р. по 15.08.2021 р.;

  д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: Згурівська селищна рада Броварського району Київської області (07601, Київська область, смт. Згурівка, вул. Українська, буд. 10)/

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення проектованої території детального плану території «Детального плану території на земельну ділянку, площею 10,8418 га (кадастровий номер 3221955100:06:009:0001) для будівництва сміттєсортувального комплексу в адміністративних межах смт Згурівка Броварського району Київської області» для довкілля, у тому числі здоров’я населення, не очікуються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь