A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Здійснено плановий виїзд в сім’ї опікунів, піклувальників, сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 31.05.2021 09:16
Кількість переглядів: 454

Фото без опису27 травня 2021 року працівниками служби у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради за участі старост сіл Стара Оржиця, Мала Супоївка, Жуківка здійснено плановий виїзд в сім’ї опікунів, піклувальників, сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Під час виїзду вивчено  житлово-побутові умови проживання дітей, під опікою піклуванням, виконанням піклувальниками обов’язків щодо утримання, виховання підопічних дітей, обговорено проблемні питання. Також вивчено виконання батьківських обов’язків одинокою матір’ю, з дитиною проведено профілактичну бесіду щодо належної поведінки, проговорено питання вступу до навчального закладу середньої професійної освіти.

Батьків, які схильні до вживання алкогольних напоїв, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків та роз’яснено про адміністративну відповідальність за невиконання батьківських обов’язків по ст 184 КУпаП.

Також з метою врегулювання конфлікту між батьками малолітньої дитини щодо визначення місця проживання дитини, участі батька у вихованні та спілкувнні з сином,  працівниками служби проведено бесіди з батьками, надано консультації по захисту прав дитини.

Служба у справах дітей та сім’ї вкотре переконується, що якщо батьки прислухаються до порад щодо належного виконання батьківських обов’язків,  діють в інтересах своїх дітей, оточують їх любов’ю, своїм піклуванням, то є зміни на краще. Так в одній сім’ї батьки подолали складні життєві обставини, а відтак немає загрози вилучення дітей із сім’ї та позбавлення батьківських прав батьків.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь