A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я Згурівської селищної ради інформує

Дата: 25.05.2021 16:25
Кількість переглядів: 371

Згідно зі змінами в законодавсті, призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) проводиться автоматично без звернення громадян, крім домогосподарств, яким житлова субсидія:

Надавалась у грошовій безготівковій формі (необхідно дані для виплати коштів у готівковій формі);

Була призначена за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень, внутрішньо переміщені особи);

Була призначена без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщені, які не проживають за місцем реєстрації.

Таким чином, протягом травня-вересня 2021 року отримувачам житлових субсидій, вище вказаних категорій, необхідно звернутися до відділу з обов’язковим пакетом документів:

Довідка про зареєстрованих осіб.

Для заповнення заяви та декларації на призначення житлової субсидії, оригінали документів, які посвідчують усіх зареєстрованих членів сім’ї (паспорт, свідоцтво про народження дітей та реєстраційний номер облікової картки платника податків).

По одному примірнику квітанцій з постачання та розподілу природного газу, постачання електичної енергії та водопостачання (для коректного заповнення заяви).

Для перерахування субсидії відкрити картковий рахунок в установі банку (Приватбанк, Ощадбанк).

Громадяни, яким житлова субсидія призначена автоматично, без звернення, необхідно повідомити до 1 вересня 2021 року орган соціального захисту населення про наявність умов, за яких житлова субсидія не призначається, а саме:

Загальна полоща житлового приміщення перевищує 130 кв. метрів для квартир у багатоквартирному будинку, 230 кв. метрів для індивідуальних будинків.

Будь хто із складу домогосподарства має у власності транспортний засіб з року випуску якого минуло менше 5 років (крім мопеда і причепа), більше ніж один транспортний засіб з року випуску якого минуло менше ніж 15 років (крім мопеда і причепа).

У складі домогосподарства присутні особи, які досягли 18-річного віку і у них взагалі відсутні доходи або сукупний дохід менше ніж розмір мінімальної заробітної плати або особи, які перебували за кордоном сукупно більше 60 днів.

Будь хто із складу домогосподарства протягом 12 місяців перед зверненням здійснив на суму, яка перевищує 50 тис. грн, купівлю земельної ділянки, квартири, будинку, транспортних засобів інших товарів довгострокового вжитку.

Будь хто із складу домогосподарства має у власності більше ніж одне житлове приміщення (квартиру, будинок), крім житла, яке належить на правах спільної сумісної власності або часткової власності або розташованого в сільській місцевості.

Будь хто із складу домогосподарства на 1 число місяця, з якого призначається субсидія має на депозитному банківському рахунку кошти в сумі, що перевищують 100 тис. грн.

Будь хто із складу домогосподарства протягом 12 місяців перед зверненням, здійснив операції з купівлі іноземної валюти на загальну суму, що перевищує 50 тис. грн.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь