A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Здійснено плановий виїзд в сім’ї опікунів, піклувальників, багатодітну сім’ю

Дата: 25.05.2021 14:09
Кількість переглядів: 211

Фото без описуПротягом 24-25 травня2021 року працівниками служби у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради за участі старости села Середівка здійснено плановий виїзд в сім’ї опікунів, піклувальників, багатодітну сім’ю. Під час виїзду вивчено  житлово-побутові умови проживання дітей, під опікою піклуванням, виконанням піклувальниками обов’язків щодо утримання, виховання підопічних дітей, обговорено проблемні питання. Також вивчено виконання батьківських обов’язків матір’ю багатодітної сім’ї, в якій виховується 4 малолітніх дітей, попереджено її про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, надано термін для виправлення ситуації в сім’ї.

В с. Аркадіївка відвідано сім’ю, в якій тимчасово перебуває дитина-сирота. Наразі служба займається питанням щодо вирішення подальшого постійного його влаштування.

 В селі Усівка здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання дитини, яка перебуває під опікою, вивчено виконання опікуном обов’язків щодо належного виховання, утримання дитини.

Також з метою врегулювання конфлікту між батьками малолітньої дитини працівниками служби проведено бесіди щодо виховання, утримання дитини, надано консультації по захисту прав дитини, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків. В разі неподолання батьками конфлікту щодо виховання та утримання дитини, служба у справах дітей та сім’ї ознайомила їх з подальшими діями служби по захисту прав та інтересів дитини.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь