Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Товариство з обмеженою відповідальністю «Київоблгаз Збут» інформує своїх клієнтів про можливість змінити базовий річний тариф на тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

Дата: 21.05.2021 17:00
Кількість переглядів: 330

Фото без описуТовариство з обмеженою відповідальністю «Київоблгаз Збут» інформує своїх клієнтів про можливість змінити базовий річний тариф на тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

То які ж саме переваги цього тарифу для споживачів:

? Немає надмірного навантаження на гаманець в опалювальний сезон.

? Однаковий щомісячний платіж впродовж дії тарифу (до 30 квітня 2022 року).

? Ціна газу протягом терміну дії тарифу не змінюється, що означає, ціна газу в опалювальний сезон буде такою ж як влітку.

«Твій газ Рівномірний платіж» для тих клієнтів, які прагнуть прогнозованих платежів за газ і хочуть уникнути великих сум у платіжках під час опалювального сезону, завдяки нашим фахівцям, споживачі вже сьогодні можуть дізнатися ціну газу на весь рік.

Суть тарифної пропозиції «Твій газ Рівномірний платіж» в тому, що він дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року, уникаючи таким чином надмірного фінансового навантаження в опалювальний сезон. Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми. До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає.

Ціна за кубометр блакитного палива в тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» – складає 7,99 грн.

Щоб перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» потрібно подати нову Заяву-приєднання у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua або відділеннях ТОВ «Київоблгаз Збут». Також можна зафіксувати свою згоду на зміну умов через Особистий кабінет 104.ua, сайт ТОВ «Київоблгаз Збут» або контакт-центр за телефоном (044)-36-46-104.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь