A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИСТАВЛЕНО НА ПРИВАТИЗАЦІЮ 24 БУДІВЛІ

Дата: 14.05.2021 17:14
Кількість переглядів: 384

В рамках малої приватизації у Київській області готуються аукціони з продажу 24 об’єктів нерухомості, більшість з яких – нежитлові будівлі. Взяти участь в аукціонах може кожен охочий, а нові пропозиції з’являються щотижня.

Перелік доступних для приватизації об’єктів доступний за посиланням https://privatization.gov.ua/prod.../mala-pryvatyzatsiya/...

Відповідно до закону, до малої приватизації належать активи, вартість яких не перевищує 250 млн грн. Проте здебільшого на продаж виставляються значно дешевші лоти – окремі будівлі, автомобілі, і лише іноді цілі майнові комплекси та підприємства.

Раніше інформація про доступні лоти публікувалася лише в газеті “Вісник приватизації”, проте Фонд державного майна України запустив зручний сайт, де тепер можна знайти усі наявні пропозиції.

Це державні активи, які сьогодні здебільшого не використовуються. Мета їх приватизації – знайти нових власників, які зможуть дати їм нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати. Саме підприємці найчастіше беруть участь в приватизаційних аукціонах.

Продаж об’єктів відбувається онлайн в системі Прозоро.Продажі, що гарантує доступ до аукціонів для всіх охочих та виключає можливість маніпуляцій.

За інформацією ФДМУ, у 2020 році програма приватизації дозволила залучити до державного та місцевих бюджетів 3 млрд гривень. Цього року планку встановили ще вище – на аукціонах планується отримати 12 млрд гривень надходжень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь