Система ХАССП для їдальні
Система ХАССП для їдальні – завдання не з найлегших, адже для забезпечення всіх вимог системи, необхідно продумати технологічний процес до дрібниць.
Саме так детально було перевірено та проконсультовано працівників
їдалень Згурівської гімназії та Згурівської ЗОШ.
У ході роботи було розглянуто процеси отримання та зберігання продукції, їх температура, детально перевірено та прокунсультовано окремі цехи для обробки та приготування продуктів для споживання, якість ремонту приміщень, санітарні вимоги та інше.
Матеріально-технічна база і обладнання харчоблоків загалом відповідають нормативним санітарно-гігієнічним вимогам. Усі продукти, які завозять у шкільні їдальні мають супровідні документи, що засвідчують їх якість.
"Звертайтесь за консультацією, буду рада допомогти, але впершу чергу слідкуємо за порядком, чистотою та дезінфекцією",-зазначила Наталія Вікторівна Болгова, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів,фахівець системи НАССР.
Попри це, нам є над чим працювати.
На підсумовуючій бесіді з головою громади Василем Цвиком були обговорені проблематика, перспективні плани та подальша співпраця.