A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ДОКИ ЖИВЕМО - ПАМ'ЯТАЄМО!

Дата: 08.05.2021 10:59
Кількість переглядів: 277

Фото без описуУ ці травневі дні Згурівська громада разом з усім світом відзначає День пам’яті та примирення і 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ми згадуємоємо тих, хто віддав своє життя заради вільного та щасливого майбутнього рідної землі та своїх нащадків. У нашій пам’яті назавжди залишаться подвиги дідів і прадідів, тих, хто в повоєнний час відновлював країну.

В пам'ять про Героїв, які віддали життя за мирне небо над Україною, сьогодні в центрі селища відбувся мітинг-реквієм за участі керівництва громади, трудових колективів, представників громадських організацій, політичних партій, громадськості.

Зі словами подяки та побажанями миру, єдності та злагоди до присутніх звернувся Згурівський селищний голова Василь Цвик.

"Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро, а наші діти ніколи не почують пострілів та вибухів", - зазначив у своєму виступі Василь Цвик.

З побажаннями ясного неба та віри у світле майбутнє України до присутніх звернулися голова ради ветеранів війни та праці Микола Чорний та тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара, майор Андрій Синяченко.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх, хто в усі віки захищав Батьківщину, та поклали квіти до памятників. Благочинні Згурівської громади Української православної церкви та Православної церкви України протоієрей Олег та протоієрей Іоанн відслужили панахиду за всіма загиблими у роки Другої світової війни й загиблими на Сході України.

Хай ніколи не повториться жахіття війни та кровопролиття. Нехай нашими найвищими духовними цінностями й чеснотами стануть священна пам'ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну й сувору школу тієї вже далекої війни.

Божого благословення Вам, шановні ветерани і сьогоднішні захисники.

Мирного неба усім нам, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні, злагоди та добробуту кожній родині!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь