Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

КИЇВЩИНА НА ШЛЯХУ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУ БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ 5-9 КЛАСИ (методичний супровід процесу реалізації Державного стандарту в школі для вивчення особливостей і вимог)

Дата: 07.05.2021 09:49
Кількість переглядів: 355

Фото без описуДнями в онлайн-режимі був проведений навчально-практичний семінар для вчителів зарубіжної літератури та української мови і літератури Згурівської територіальної громади «Державний стандарт базової середньої освіти. 5-9 класи: структура, цілі, завдання, наскрізні вміння» (на базі відділу освіти Згурівської селищної ради).

З вітальним словом до учасників семінару звернулася Наталія Труба, директор КП ЗГУРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ .

Учителі-філологи Згурівщини, учасники навчально-практичного семінару, під керівництвом Наталії Химер, методиста відділу української мови і літератури та зарубіжної літератури КНЗ КОР Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів долучились до обговорення низки фахових питань:

 Державний стандарт базової середньої освіти. 5-9 класи: структура, цілі, завдання, наскрізні вміння;

Яким чином має бути побудований освітній процес, щоб забезпечити реалізацію Державного стандарту у 5-9 класах;

Варіанти реалізації освітньої галузі в типовому навчальному плані;

Реалізація наскрізних змістових ліній як одна із обов’язкових умов успішного впровадження Державного стандарту базової середньої освіти.

Презентували авторські матеріали та власні креативні методичні знахідки учасники творчої групи Київщини, які мають значний досвід роботи в проєктах, авторських колективах з підготовки посібників і роботи в інноваційному просторі країни, Ірина Почерніна, учитель української мови і літератури Черняхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кагарлицької ОТГ та Олена Гриценко, учитель зарубіжної літератури комунального закладу «Мироцька гімназія №12» Бучанської міської ради.

Навчально-методичний семінар виправдав очікувані результати, адже дав можливість учасникам взяти участь у продуктивному професійному спілкуванні, обмінятись досвідом, познайомитись з цікавими методичними знахідками колег області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь