A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

НА КИЇВЩИНІ РОЗПОЧАЛИСЯ РОБОТИ НА 6 ОБ’ЄКТАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА” 2021 РОКУ

Дата: 21.04.2021 09:25
Кількість переглядів: 251

В рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво» на Київщині вже заключено договори з підрядниками по дев’яти об’єктам. Вже розпочалися роботи на будівництві трьох дитсадків, однієї школи і двох спортивних локацій.

Про це сьогодні під час онлайн брифінгу повідомив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

«Зокрема триває капітальний ремонт дитячого садка в Згурівці. Його будівельна готовність в порівнянні з минулим тижнем зросла вже до 40%. За цей рік ми плануємо повністю завершити всі роботи. Йдеться про внутрішнє та зовнішнє оздоблення, влаштування внутрішніх мереж водопостачання, електропостачання та опалення і, звісно, проведення благоустрою території», – прокоментував він хід робіт на одному з об’єктів.

У результаті, за його словами, після капітального ремонту у дитсадку не тільки покращаться умови, а й з’являться 35 додаткових місць для дітей.Ще один проєкт над яким зараз працюють підрядники – це реконструкція школи в селі Проців Бориспільського району.

По цьому об’єкту будівельна готовність підвищилась до 30%. Будівельники продовжують працювати над внутрішнім і зовнішнім оздобленням, а також проводити благоустрій навколишньої території. Усі роботи аналогічно планується закінчити до кінця року.

«Завдяки реалізації цього проєкту вдасться вирішити важливу проблему. Якщо зараз близько 200 дітей із села Проців змушені навчатись у школах прилеглих населених пунктів, то після завершення реконструкції ми створимо для них якісні та комфортні умови для навчання вдома й разом із цим розвантажимо навколишні освітні заклади», – зазначив заступник голови КОДА Андрій Лісовик.

Загалом протягом 2021 року на Київщині в рамках програми “Велике будівництво” планують реалізувати 18 пріоритетних об’єктів соціальної інфраструктури на загальну суму 343,756 млн грн (співфінансування – 263,725 тис. грн).

Це дозволить покращити умови навчання для 2 тисяч учнів шкіл, 800 вихованців дитячих садочків, а також створить 105 нових місць для дошкільнят. Будівництво спортивних об’єктів створить повноцінні умови для занять жителів області спортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь