A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ПРИЗОВ «ВЕСНА 2021» – «СТРОКОВА СЛУЖБА – МІФИ І РЕАЛЬНІСТЬ»

Дата: 16.04.2021 16:53
Кількість переглядів: 342

Згідно Указу Президента України № 71/2021від 24 лютого 2021 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» з метою належного сприйняття суспільством факту чергового призову громадян на строкову військову службу «Весна -2021» та недопущення негативних проявів, непорозумінь щодо проведення заходів, пов’язаних з призовом громадян на строкову військову службу керівництво Броварського ОМТЦК та СП починає цикл інформаційних повідомлень з найбільш хвилюючих питань призовників та членів їх родин.

Щодо організації проведення призову на строкову військову службу навесні 2021 року.

Призову на строкову військову службу (виклику на призовні комісії) підлягають громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку.

ОСНОВНИМ ЗАВДАННЯМ під час проведення чергового призову, як і раніше, є НЕ ДОПУЩЕННЯ ЗНИЖЕННЯ ЯКІСНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ призовного ресурсу, який направляється для комплектування військ (сил).

У ході ПРИЗОВНОЇ КАМПАНІЇ, основний акцент буде зосереджено на ретельному вивченні особистих якостей призовників (їх ділові, морально-психологічні якості, стан здоров’я, фізичний розвиток, освітня і спеціальна підготовка та сімейний стан).

Довідково. На комплектування військ (сил) НЕ НАПРАВЛЯЮТЬСЯ призовники, які НЕ МАЮТЬ БАЗОВОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, мають низькі морально-ділові якості, ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ОБЛІКУ В ОРГАНАХ ВНУТРІШНІХ СПРАВ за антигромадську поведінку, зловживали алкоголем чи вживали наркотичні речовин та у яких під час призову виявлено захворювання згідно з Переліком статей Розкладу хвороб, станів та фізичних вад, що визначають придатність до військової служби Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України.

РОЗПОДІЛ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ призовників здійснюється пропорційно із урахуванням потреби і наявності призовних ресурсів, як для Збройних Сил України так і для інших військових формувань. Призвані військовослужбовці строкової військової служби до участі в зону проведення ООС не залучаються.

Довідково. Підпунктом 8 пункту 7 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року “Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності”, уведеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року № 744, МО України разом із НГУ, ДССТ визначено вжити заходів щодо унеможливлення залучення військовослужбовців строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь