A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Відбулось засідання виконавчого комітету Згурівської селищної ради

Дата: 15.04.2021 12:36
Кількість переглядів: 299

Фото без описуПід час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 15 квітня під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталії Кам'янецької, 19 присутніх членів виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади. Загалом на порядок денний винесено 26 питань.

Зокрема, членами виконавчого комітету затверджено план залучення сил та засобів для гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Згурівської територіальної громади на 2021 рік. Затверджено Порядок присвоєння та зміни поштових адрес (поділ з присвоєнням поштових адрес або окремого поштового номера) об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна в Згурівській громаді.

Для забезпечення життєдіяльності громади та організацій роботи виконавчих органів створено ряд комісій та затверджено положення про них:

- комісію з питань архітектури, містобудування та розвитку територій Згурівської селищної територіальної громади;

- архітектурно-містобудівну раду;

- тимчасову комісію по обстеженню та інвентаризації мереж зовнішнього освітлення на території громади;

- робочу комісію із обстеження стану доріг та вулиць населених пунктів;

- громадську комісію з житлових питань. А також внесено зміни до складу адміністративної комісії.

Надано дозвіл фізичній особі підприємцю ЛОЗОВЕНКО Є.О. на тимчасове розташування комплексу атракціонів та святкової торгівлі в селищі Згурівка.

В ході засідання розглянуто та погоджено проекти рішень щодо уточнення адреси спадкового житлового будинку, присвоєння адреси новоутвореним об'єктам та присвоєння окремої поштової адреси об’єкту нерухомого майна. Надано дозвіл на видалення та кронування дерев на території смт Згурівка на прилеглій території ТОВ «Краєвид» та по вулиці Медовій.

Члени виконкому прийняли рішення про виключення Зіновія Шепетюка зі списку осіб, яким надані повноваження щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення, та з переліку уповноважених осіб за ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних в населених пунктах Мала Березанка та Левченкове, у зв'язку з достроковим припиненням повноважень старости. Відповідальною за військовий облік та вчинення правочинів щодо нерухомого майна в даних населених пунктах визначено Оксану Литвиненко, старосту села Жуківка.

На засіданні розглянуті та прийняті рішення щодо правового захисту неповнолітніх - призначення опіки над неповнолітніми, набуття та встановлення статусів дитини-сироти, дітей, позбавлених батьківського піклування, опіки над дитиною-сиротою. Прийнято рішення про затвердження висновків про доцільність позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна.

Члени виконкому прийняли рішення про виділення фінансової допомоги сім’ї, потерпілій від пожежі.

Під час засідання розглянуто 18 заяв громадян про виділення одноразової допомоги на лікування, проведення реабілітації після операційного втручання. Кожну заяву присутні розглядали індивідуально, враховуючи ступінь тяжкості захворювання, матеріальне становище громадян, які звертаються на виконком за допомогою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь