A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Психолого-педагогічні аспекти організації освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами в умовах дистанційного навчання

Дата: 14.04.2021 09:00
Кількість переглядів: 213

Фото без описуНа базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Згурівської селищної ради відбувся семінар для вчителів та асистентів вчителів, які працюють в інклюзивних класах «Психолого-педагогічні аспекти організації освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами в умовах дистанційного навчання».

Про нормативно-правове забезпечення освітнього процесу для дітей з ООП в умовах дистанційного навчання розповіла директор Наталія Труба.

Психолог ЦПРПП Сніжана Андреєва наголосила на психологічних аспектах організації освітнього процесу з дітьми з ОПП у період карантину.

Про індивідуальну програму розвитку, як основний документ у роботі з дітьми з ООП, повідомила Ніна Бойко, заступник директора з навчальної роботи Згурівської ЗОШ.

Валентина Попсуй, учитель початкових класів Згурівської загальноосвітньої школи I-III ступенів поділилась досвідом роботи в інклюзивному класі та презентувала посібник «Адаптація дітей із синдромом дауна у 1 класі з інклюзивним навчанням закладів загальної середньої освіти», схвалений науково-методичною радою КНЗ КОР «КОІПОПК» та рекомендований до представлення на обласній виставці «Освіта Київщини».

Окреслила проблеми та розповіла про ефективні форми організації індивідуального навчання в закладах освіти Людмила Скринник, заступник директора з навчально-виховної роботи Згурівського НВК .

Практичні поради щодо організації освітнього процесу з дітьми з ООП в умовах дистанційного навчання надала консультант ЦПРПП Інна Дмитренко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь