A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 12.04.2021 13:17
Кількість переглядів: 249

12 квітня під головуванням заступника голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Наталії Кам'янецької відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На засіданні розглядалися питання щодо доцільності призначення опіки та піклування над дітьми, які мають статус дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, власником якого є неповнолітня дитина, доцільність позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання малолітньої дитини, про охоплення соціальним супроводом трьох сімей, про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

Члени комісії розглянули всі пакети документів, ґрунтовно, неупереджено вивчили кожне питання порядку денного та окремо обговорили кожне з них.

Керуючись чинним законодавством, враховуючи права неповнолітніх та малолітніх дітей, члени комісії прийняли відповідні рішення. За прийнятими рішеннями служба у справах дітей та сім’ї селищної ради підготує та подасть на затвердження виконкому Згурівської селищної ради висновок про доцільність позбавлення батьків батьківських прав та стягнення аліментів та проєкти рішень щодо призначення опіки та піклування. Центром надання соціальних послуг три сім’ї будуть охоплені соціальним супроводом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь