A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВАСИЛЬ ЦВИК ПРОВІВ ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ ШОСТОЇ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 09.04.2021 11:03
Кількість переглядів: 378

Фото без описуСьогодні, 9 квітня, Згурівський селищний голова Василь Цвик провів засідання чергової шостої сесії селищної ради.

На початку засідання депутатам вручили депутатські посвідчення та значки. Їх отримали всі 26 обранців. І вже за традицією депутати привітали своїх колег - іменинників місяця.

На порядок денний винесено 178 питань. Серед основних - про внесення змін до рішення від 21 грудня 2020 року за № 43-02-VIIІ «Про бюджет Згурівської селищної територіальної громади на 2021 рік». Затверджено ряд програм - Комплексну програму з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням медичної допомоги КНП «Згурівський ЦПМСД» у Згурівській територіальній громаді  на 2021 – 2025 роки; програму місцевих стимулів для медичних працівників на 2021-2025 роки; програму розвитку поштового зв’язку на території Згурівської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Крім організаційних питань та питань, що стосувалися переліку об'єктів комунальної власності, порядку її приймання та передачі в оренду, розглянули питання утворення тимчасової контрольної комісії з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення.

В ході засідання розглянуто і підтримано проекти рішень про призначення Анатолія Ячного Анатолія на посаду директора Комунального закладу «Центр культури і мистецтва» Згурівської селищної ради та затвердження Правил з благоустрою та утримання територій населених пунктів Згурівської територіальної громади.

Інші питання порядку денного стосувалися землекористування - затвердження проектів із  землеустрою та затвердження технічної документації.

Важливі рішення ухвалено одностайно!

В різному - депутати обговорили питання оптимізації освітніх закладів, а саме галузі освіти громади в цифрах. Під час виступу та трансляції відеоматеріалів голова звернув увагу на видатки з місцевого бюджету за 2020 рік на освіту та прогноз видатків на 2021 рік без реорганізації освітньої мережі.  Очільник громади наголосив, що реорганізація мережі  навчальних закладів вкрай необхідна, до цього треба підходити виважено. Всі зміни в мережі проводитимуться виключно на благо громади, діти будуть забезпечені якісним комфортним підвозом, всім вчителям буде запропоновано місце роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь