A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Увага! Набір громадських інспекторів з охорони довкілля!

Дата: 07.04.2021 11:27
Кількість переглядів: 1015

Фото без описуВідповідно до наказу Міністерства екології та природних ресурсів України «Про затвердження Положення про громадських інспекторів з охорони довкілля» від 27.02.2002 №88, громадськими інспекторами можуть бути громадяни України, що  досягли  18  років, мають досвід природоохоронної роботи та пройшли співбесіду в органах Держекоінспекції.

Громадянин,  який бажає  бути  громадським  інспектором, подає  до відповідного  органу Держекоінспекції письмову заяву та  подання  організації,  що його рекомендує, або письмове клопотання  державного   інспектора   з   охорони   навколишнього   природного середовища.

Громадські  інспектори призначаються Головним державним інспектором України з охорони навколишнього природного  середовища  та  головними  державними  інспекторами  з  охорони  навколишнього природного  середовища  відповідних  територій  після  проходження  співбесіди відповідно з керівниками структурних підрозділів органу Держекоінспекції та виявлення претендентом знань з основ природоохоронного законодавства.

Громадські інспектори отримують посвідчення встановленого Мінприроди зразка, що підтверджують їх повноваження .

Посвідчення  громадського  інспектора з охорони довкілля  видають  терміном  на  один  рік  із  щорічним   продовженням   за  результатами оцінки щоквартальних та щорічного звітів громадського  інспектора  про виконану роботу.

Громадські інспектори виконують  роботу  на  громадських  засадах,  без  увільнення  від  основної  роботи  і без додаткової  оплати праці.

Громадський  інспектор повинен пройти навчання в органі Держекоінспекції,  який  видав  посвідчення,  з  питань здійснення  інспекційних  перевірок,  складання  за їх результатами матеріалів  (актів   та  протоколів  про  адміністративні  правопорушення)  та інструктаж  з  техніки  безпеки. 

       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь