Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради

Дата: 02.04.2021 17:10
Кількість переглядів: 352

Фото без описуЗа результатами засідання обласної комісії ТЕБ та НС, 2 квітня під керівництвом селищного голови Василя Цвика відбулося засідання позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради.

Питання порядку денного незмінне - протиепідемічний стан на території Згурівської громади, пов’язаний із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

Секретар ради Ігор Феник довів до відома присутніх протокол позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 02.04.2021.

Врахувавши зауваження та пропозиції членів комісії, беручи до уваги дані ДУ «Київський обласний лабораторний центр МОЗ України» за результатами ПЛР-досліджень, комісія вирішила:

З 2 по 15 квітня припинити тимчасово роботу ДНЗ «Веселка».

Призупинити освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності з 2 до 9 квітня.

Відділу освіти та директорам закладів освіти доручено перевести на дистанційне навчання учнів 1-11 класів.

Керівникам суб’єктів господарювання, які надають послуги із перевезення пасажирів дозволити залежно від завантаженості транспортних засобів збільшувати або зменшувати кількість транспортних засобів, інтервал руху на автобусних маршрутах, крім годин з 7.00 по 10.00 та з 16.00 по 20.00.

З 5 по 9 квітня - перевезення пасажирів здійснювати у кількості 50 відсотків, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу i визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Про зміни графіків перевезень інформувати мешканців громади.

Керівникам закладів торгівлі комісією рекомендовано забезпечити пріоритетне обслуговування з 10-00 до 12-00 годин людей похилого віку з 2 по 9 квітня.

Згурівському управлінню ГУ Держпродспоживслужби, Згурівському відділенню поліції, селищній раді та старостам сіл - забезпечити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та визначених протоколами Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та місцевої комісії.

Протокол № 7 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь