A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» НА КИЇВЩИНІ ПРОВЕДУТЬ ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЮ ТРЬОХ САДОЧКІВ

Дата: 31.03.2021 16:41
Кількість переглядів: 296

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» на Київщині продовжується робота з підвищення енергоефективності будівель шкіл та дитячих садочків. Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

«В рамках «Великого будівництва» протягом року плануємо зробити термомодернізацію будівлі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, у м. Яготин. Вартість реалізації проєкту складає16,4 млн грн. Наступний об‘єкт – Яготинський навчально-виховний комплекс. Ця будівля складається із двох корпусів: 1961 та 1979 років будівництва. Впровадження заходів з термомодернізації дасть економію споживання енергетичних ресурсів в розмірі 56%», – зазначив Андрій Лісовик.

Також за його словами, впровадження заходів з енергозбереження у Студениківському садочку “Малятко” дасть економію споживання енергетичних ресурсів 59%.

«Ще один садочок – “Веселка” у м. Обухів. Варто зазначити, що у минулому році в рамках обласної Програми енергоефективності ми встановили там 2 модульних теплових  пункти з погодним регулюванням теплоносія. Вже у цьому опалювальному сезоні економія енергоресурсів склала  22 %, і це враховуючи достатньо  холодну зиму. Після впровадження реалізації проєкту з теплової санації будівлі, економія споживання енергетичних ресурсів складе ще близько 45%», – зауважив заступник голови КОДА А. Лісовик.

Всього протягом року в Київській області планується реалізувати 18 пріоритетних об’єктів соціальної інфраструктури на загальну суму 318 млн грн. З них 5 шкіл, 6 садочків, 6 спортивних об‘єктів і один центр надання соціальних та адміністративних послуг.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь