A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ПРАЦЮВАТИ В ІНТЕРЕСАХ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 31.03.2021 08:36
Кількість переглядів: 241

Фото без описуЗ метою налагодження ефективної комунікації, відбулася робоча зустріч голови селищної ради Василя Цвика та голови суду Романа Хижного.

Керівниками були озвучені стратегічні напрями комунікації та уповноважені особи установ, направлені на її реалізацію. Загалом комунікація між судом та територіальною громадою відбувається в площині процесуального законодавства щодо забезпечення процесу правосуддя під час розгляду справ.

Василь Цвик зазначив, що основним досягненням новоствореної громади є збереження території громади в межах району, на території якого розміщені різні комунальні підприємства, що належать громаді. Сфера діяльності цих підприємств направлена на надання якісних послуг населенню.

Голова суду висловив позитивне враження з приводу реагування структурних підрозділів селищної ради на процесуальні ініціативи суду.

Сторонами були обговорені наслідки та перспективи адміністративно-територіальної реформи. Голова суду зауважив, що в державі триває процес реформування судової гілки влади та озвучив основні варіанти, які розглядаються Комітетом з питань правової політики при Верховній Раді України з приводу організації правосуддя на території України.

Було запропоновано Згурівській ТГ, як органу місцевого самоврядування, висловити своє бачення організації процесу правосуддя на території громади, з метою забезпечення максимального доступу до правосуддя населенню громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь