Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ЗРУЧНИЙ ТА ОПТИМІЗОВАНИЙ ПІДВІЗ УЧНІВ - ОДНА ЗІ СКЛАДОВИХ ЯКІСНОГО НАВЧАННЯ

Дата: 23.03.2021 13:28
Кількість переглядів: 382

Фото без описуВідповідально та з ентузіазмом віднеслися представники фокус-груп до організації маршрутів перевезень до місць навчання здобувачів освіти, дошкільнят та педагогічних працівників.

Для зручності роботи та презентації робочій групі варіанту підвозу учнів до шкіл, можливий автобусний маршрут нанесли на карту Згурівської громади. При цьому враховували відстань між населеними пунктами, кількість учнів, час перебування учнів в дорозі, кількість шкільних автобусів, доступність до навчальних закладів.

Під час сьогоднішньої онлайн-зустрічі членам робочої групи були презентовані всі три варіанти можливого реформування мережі навчальних закладів. Під час напрацювання варіантів враховувались рівні можливості для всіх учнів та вчителів.

Учасники онлайн-зустрічі мали змогу висловити власну думку та свої пропозиції щодо подальшого функціонування галузі освіти. До обговорення долучаються і старости, які відстоюють школи в своїх селах.

 Сніжана Авраменко зауважила, що залишати все як є ми не маємо ні права, ні можливостей. "Той формат, що є, нам не підходить, бо сьогодні галузь освіти «з'їдає» 70 відсотків бюджету громади. Тому реорганіція все таки має відбутися",- зазначила Сніжана Миколаївна.

 Всі три варіанти будуть опрацьовуватися, додатково члени робочої групи оглянуть умови в навчальних закладах на місцях, будуть враховані всі критерії та можливості подолання проблемних питань роботи малокомплектних освітніх закладів, створення опорних шкіл. Конкретні пропозиції будуть обов'язково враховані.

Діти повинні отримувати якісні освітні послуги в найкращих умовах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь