A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

НА ТЕРИТОРІЇ ЗГУРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОСИЛЮЮТЬСЯ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ!

Дата: 19.03.2021 16:44
Кількість переглядів: 301

Фото без описуВідповідне рішення прийняте 19 березня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради.

Так, з 00:00 годин 21 березня 2021 року до 24:00 годин 09 квітня 2021 року на території Згурівської громади забороняється:

здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на автобусних маршрутах, в кількості більшій, ніж 50 відсотків місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Перевізник несе відповідальність за дезінфекцію транспортних засобів та забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

Заборонено також проведення богослужінь, дозволено лише за умови забезпечення площі приміщення не менше 10 кв. м на одну особу.

На території громади буде заборонено приймання відвідувачів барами, ресторанами, кафе, крім адресної доставки та замовлень на виніс.

Заборонено роботу торговельно-розважальних та дитячо-розважальних центрів.

Дозволено роботу магазинів продовольчої групи: аптек, зоомагазинів, магазинів побутової хімії, та торгівлі квітами. Максимальна кількість відвідувачів магазинів повинна не перевищувати не більше одного покупця на 20 квадратних метрів площі у закладах понад 200 квадратних метрів.

Заборонена реалізація непродовольчої групи товарів. Вона може відбуватися лише із здійсненням адресної доставки та замовлень на виніс.

Заборона запроваджується і на роботу закладів культури та на проведення культурних масових заходів, спортивних заходів.

Крім цього, заборонено діяльність непродовольчих ринків, павільйонів та ярмарків.

Заборонено відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами. Окрім садочків, спеціальних закладів освіти та учнів 1 – 4 класів закладів загальної середньої освіти.

А також заборонено відвідування сторонніми особами (крім законних представників, членів сім’ї, родичів за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, не частіше ніж один раз на тиждень) установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь