A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ПОЧАТОК ДОЛЕНОСНОГО ПРОЦЕСУ РОЗПОЧАТО!

Дата: 11.03.2021 17:30
Кількість переглядів: 409

Фото без описуПерше засідання робочої групи з розробки Стратегії економічного розвитку Згурівської територіальної громади на 2021-2027 рр. – це і є основа всього процесу, а далі - наполеглива та продуктивна праця.

Засіданню робочої групи передувала зустріч голови громади Василя Цвика, не якій було зазначено, що створення Стратегії економічного розвитку Згурівської громади – це шлях до розвитку громади, покращення життя кожного мешканця.

Тригодинний інтенсив під час жвавого спілкування модераторів та жителів Згурівської громади дали результати. Завдяки активним, небайдужим та креативним, старт процесу спалахнув яскравим вибухом ідей. Лікарі, працівники культури, освіти, старости сіл, депутати, підприємці та громадські активісти – долучались до обговорення.

Цікавими та продуктивними баченнями майбутньої громади поділились: підприємець Олександр Ткаченко, який запропонував активізувати розвиток малого підприємництва; вчитель Великокрупільської школи Іван Андрієнко, котрий виступив з пропозиціями щодо розвитку учнівської молоді, їх дозвілля; в.о. директора ДЮСШ Борис Малафій вніс свої рекомендації щодо розвитку спорту в громаді. Ініціативними були й старости сіл, які хочуть відкрити туристичні шляхи мальовничими куточками нашого краю, розвиваючи зелений туризм. Пропозиції також стосувались розширення молодіжного простору, розвитку інфраструктури громади, залучення інвесторів, та інше. Кожен з присутніх висловили та аргументували свої бачення, адже думка кожного – важлива.

На цьому акцентували увагу й модератори. Експерт з регіонального розвитку, проектного менеджменту та залучення інвестицій міжнародних програм та проектів Тетяна Тимошенко, член робочої групи 3 «Економічна співпраця, зона вільної торгівлі, транскордонне співробітництво» УС ПГС «Україна-ЄС», Лідія Гладченко, фахівець у галузі публічних фінансів, бюджетної політики, прозорості відкритості державних фінансів розповіли про аспекти розробки стратегії розвитку громади, про послідовність та етапи процесу планування. У своїх доповідях експерти наголосили на особливій важливості написання Стратегії, що дозволить підкреслити унікальні ресурси можливості для залучення зовнішніх ресурсів.

Початкова стадія розробки стратегії активізувалась робочою групою. Спілкування хоч і тривало довго, але пройшло змістовно та продуктивно, окресливши пріоритетні напрямки роботи, тож ДАЛІ БУДЕ...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь