A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ МАЄ ПРАЦЮВАТИ В НОВОМУ ФОРМАТІ

Дата: 10.03.2021 14:40
Кількість переглядів: 696

Центр надання адміністративних послуг має працювати в новому форматі – функціонування комфортного офісу за принципом «єдиного офісу», «єдиної точки входу для заявника». Для розвитку ЦНАПу голова громади Василь Цвик використовує всі можливості, залучаючи до співпраці та партнерства впливових осіб, Народних депутатів України.

Лідерка жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» Ірина Суслова звернулась зі зверненням до Народного депутата, Голови Комітету Верховної ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та міста Севастополя, національних меншин та міжнаціональних відносин Дмитра Лубінця з проханням забезпечити ЦНАП у Згурівській громаді обладнанням, зокрема, технічними та програмними засобами, електронними системами документообігу та інформаційної взаємодії. Дані преференції дозволять ефективно розвивати громаду, модернізувати та створити нові об’єкти інфраструктури, забезпечувати якісний сервіс з надання базових послуг своїм мешканцям.

Як-то кажуть, хто стукає, тому й відкривають.

В межах своєї компетенції, Народний депутат Дмитро Лубінець в свою чергу надіслав звернення до Міністерства цифрової трансформації України, яке датоване 24.02.2021. Вже 2 березня надійшла офіційна відповідь, де зазначено, що відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2021 рік» за бюджетною програмою КПКВК 2911050 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг», передбачено 231000 тис. гривень. Головним розпорядником коштів є Міністерство цифрової трансформації України. Станом на 02.03.2021 розроблений проєкт постанови узгоджено із заінтересованими органами та готується до подання на розгляд Уряду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь