A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ОБСТЕЖЕНО ЖИТЛОВО-ПОБУТОВІ УМОВИ СІМЕЙ

Дата: 24.02.2021 18:59
Кількість переглядів: 321

Фото без опису24 лютого службою у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради здійснено виїзди в села Аркадіївка та Середівка, під час яких обстежено житлово-побутові умови проживання сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, сім’ї опікунів та багатодітна сім’я.

Всього відвідали 5 сімей, в яких виховується 11 дітей. З опікунами проведено бесіди щодо виховання підопічних дітей, обговорено проблемні питання, надано консультації.

Під час виїзду вкотре з’ясовано, що основними проблемами батьків є: зловживання спиртними напоями, безробіття, низький рівень виховного потенціалу батьків, неналежне виконання батьківських обов’язків, проблеми спілкування батьків та дітей. Також встановлено, що не всі батьки підтримують належні санітарно-гігієнічні умови проживання.

Батьків багатодітної сім’ї попереджено, що в разі подальшого неналежного ними виконання батьківських обов’язків, службою буде ініційовано до розгляду на комісії з питань захисту прав дитини питання доцільності подальшого перебування дітей в сім’ї.

За підсумком виїзду службою буде винесено питання на розгляд комісії з питань захисту прав дитини щодо доцільності позбавлення батьківських прав двох батьків відносно їхньої доньки, у зв‘язку із злісним невиконанням ними своїх батьківських обов’язків та зловживанням алкогольними напоями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь