A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ЕКСПЕРТИ БАГАТЬОХ МІЖНАРОДНИХ І ЄВРОПЕЙСЬКИХ ФОНДІВ, ПРОЕКТІВ, ПРОГРАМ, ТАКИХ ЯК U-LEAD,  USAID, ПРОГРАМИ БРИТАНСЬКОЇ РАДИ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ", ВІДВІДАЛИ ЗГУРІВСЬКУ ГРОМАДУ

Дата: 18.02.2021 13:54
Кількість переглядів: 309

Фото без описуЗ ознайомчим візитом, в рамках розробки Стратегії розвитку Згурівської територіальної громади до 2027 року, 17 лютого на Згурівщину завітала делегація у складі голови Ради Всеукраїнської Федерації роботодавців у сфері туризму України, експерта з розвитку сільських територій Тетяни Тимошенко, членів ГО «Клуб економістів» - експерта з розвитку малого і середнього підприємництва та соціального капіталу Наталії Гаращенко, Олександри Правдивої - інвестиційного консультанта і аналітика.

Під час зустрічі учасники делегації спільно із селищним головою Василем Цвиком та представниками ради обговорили ряд питань, що стосуються місцевого розвитку та залучення інвестицій, з метою напрацювання спільного стратегічного бачення, на чому варто зробити акцент під час розробки Стратегії. Основним напрямком, як основи розвитку громади, є співпраця бізнесу, влади і громади. Завдяки об’єднанню зусиль можливо вирішувати питання  розвитку підприємництва, реалізації культурних, сучасних тренінгових та освітніх проектів, якісного дозвілля, сфери гостинності в громаді, підвищення якості інфраструктури і комфортності життя в громаді, в цілому.

Експерти відзначили перспективність розвитку Згурівської громади, завдяки вдалому географічному розташуванню, унікальним природнім можливостям, громада має всі можливості, щоб стати взірцем для демонстрації кращих практик впровадження європейського і міжнародного досвіду підприємництва, розвитку громадянського суспільства, соціальної інфраструктури, розвитку туризму і досягнення високих стандартів.

Ці можливості необхідно використати максимально, аби Згурівщина стала тим місцем, де хочеться комфортно проживати і куди хочеться завітати в гості не один раз.

Згурівський селищний голова Василь Цвик в свою чергу запевнив, що його команда готова до сучасних підходів розвитку території та співпраці з експертами. Командою вже розпочато ряд ініціатив, але вони потребують додаткового фінансування, тому селищна рада сподівається на взаємовигідну та плідну співпрацю із спеціалістами з питань залучення додаткових коштів на реалізацію проектів розвитку в громаді.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь