A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

РОБОЧА НАРАДА З ПРАЦІВНИКАМИ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ

Дата: 17.02.2021 15:55
Кількість переглядів: 375

17Фото без опису лютого відбулася робоча нарада з працівниками виконавчих органів Згурівської селищної ради під керівництвом селищного голови Василя Цвика.

Участь у нараді взяли - секретар ради Ігор Феник, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету ради Катерина Набіуліна, начальник управління з питань організації діловодства Сніжана Авраменко, працівники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради.

Розпочинаючи нараду селищний голова звернув увагу присутніх, що створена Згурівська територіальна громада повинна працювати ефективно і злагоджено, об’єднавши усі свої зусилля для створення комфортних і належних умов проживання людей в громаді.

«Саме від кожного з нас залежить благополуччя кожного жителя. Нам не має бути соромно за свою роботу», - зазначив Василь Вікторович.

До присутніх звернулися секретар ради та керуюча справами виконавчого комітету, закликавши до співпраці та ефективної комунікації в колективі.

В ході наради присутні обговорили питання, які були вже визначені пріоритетними в роботі Згурівської селищної ради восьмого скликання. Керівники структурних підрозділів прозвітували про проведену роботу та окреслили першочергові напрямки роботи на найближчий час.

Підводячи підсумки наради, голова ради висловив сподівання на порозуміння в колективі, дав відповідні доручення, наголосив на відповідальності кожного за доручену справу та побажав всім плідної та ефективної роботи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь