A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ПАРТНЕРСТВО БІЗНЕСУ, ВЛАДИ І ГРОМАДИ

Дата: 16.02.2021 14:41
Кількість переглядів: 427

Фото без описуСаме такою має бути ефективна співпраця усіх сфер управління для досягнення спільної мети та забезпечення населення найнеобхіднішими благами і послугами, створення належних умов для проживання людей.

Так, нещодавно, саме завдяки ефективній співпраці Згурівської громади та ТОВ "МХП-Агро-С" вдалося позитивно вирішити питання забезпечення житлом новопризначеного сімейного лікаря Войтівської амбулаторії. Завдяки підтримці агроіндустріального холдингу МХП в користування лікарю надана повноцінна, укомплектована всіми необхіними побутовими приладами, меблями та необхідними комунікаціями, квартира.

Як відомо, питання залучення медичних працівників у сільську місцевість є особливо гострою на сьогодні, а охорона здоров’я є пріоритетною сферою у соціально-економічному розвитку громади. Кваліфіковані кадри, м’яко кажучи, не зовсім влаштовують умови, що їм можуть запропонувати в селі, основним проблемним питанням залишається забезпечення житлом медичних фахівців.

Під час зустрічі з лікарем спеціаліст із зовнішніх комунікацій ТОВ "МХП-Агро-С" Тетяна Філоненко зазначила, що агрохолдинг МХП завжди радо іде назустріч громаді. Тетяна Федорівна зауважила, що влада, громада і бізнес є тими трьома складовими, за допомогою яких вдається вирішувати найнеобхідніші питання.

Представник холдингу та селищний голова побажали Сергію Кузьмичу міцного здоров’я, натхнення та успіхів у роботі на благо медичної галузі Згурівської громади.

Згурівська територіальна громада щиро вдячні керівництву МХП за надану допомогу та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь