A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Рішення сесій №559-07-VIII «Про продаж права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) площею 3,4786га, що розташована: Київська область, Броварський район, на території Згурівської селищної ради (за межами населеного пункту с.Войтове), кадастровий номер: 3221981300:04:007:0027 на земельних торгах у формі аукціону»

Кількість переглядів: 145
Скликання: VIII скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 25.05.2021
Номер документу: 559-07-VIII
Назва документу: Про продаж права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) площею 3,4786га, що розташована: Київська область, Броварський район, на території Згурівської селищної ради (за межами населеного пункту с.Войтове), кадастровий номер: 3221981300:04:007:0027 на земельних торгах у формі аукціону
Прикріплені файли:

ЗГУРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

Про продаж права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) площею 3,4786га, що розташована: Київська область, Броварський район, на території Згурівської селищної ради (за межами населеного пункту с.Войтове), кадастровий номер: 3221981300:04:007:0027 на земельних торгах у формі аукціону

З метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку, беручи до уваги висновки постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.134-138 Земельного кодексу України, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього сереловища, Згурівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.Включити до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку площею 3,4786га; код класифікації згідно Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Держкомзему України № 548 від 23.07.2010 року – 01.01, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення; цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, вид використання земельної ділянки: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,   що розташована: Київська область, Броварський район, на території Згурівської селищної ради (за межами населеного пункту с.Войтове), кадастровий номер: 3221981300:04:007:0027.

2.Продати право оренди земельної ділянки площею 3,4786га; код класифікації згідно Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Держкомзему України № 548 від 23.07.2010 року – 01.01, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення; цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, вид використання земельної ділянки: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована: Київська область, Броварський район, на території Згурівської селищної ради (за межами населеного пункту с.Войтове), кадастровий номер: 3221981300:04:007:0027 на земельних торгах у формі аукціону.

3.Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Встановити термін оренди  7 років.

4.Встановити значення кроку земельних торгів у формі аукціону у розмірі 0,5% від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою.

5.Торги провести в порядку визначеному ст.137-139 Земельного Кодексу України. Дату та час проведення земельних торгів у формі аукціону визначити Виконавцю земельних торгів у межах термінів, визначених ст.137 Земельного кодексу України з урахуванням робочого часу селищної ради.

6.Місцем проведення земельних торгів у формі аукціону визначити приміщення селищної  ради: Київська обл., Броварський р-н, смт Згурівка, вул. Українська, буд.10.

7.Відповідно до п.5 ст.135 ЗКУ,  п.5 ст.136 ЗКУ, на виконання п.31 ст.137 ЗКУ зобов'язати Переможця земельних торгів:

- відшкодувати Виконавцю земельних торгів витрати, пов’язані із підготовкою Лоту до проведення земельних торгів в частині виготовлення агрохімічного паспорту поля, земельної ділянки;

- відшкодувати Виконавцю земельних торгів витрати, пов’язані із організацією та проведенням земельних торгів у формі аукціону відповідно до вимог чинного законодавства України.

              Відшкодування витрат Виконавцю земельних торгів на підготовку Лоту до проведення земельних торгів та на організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону здійснюється Учасником, що став Переможцем торгів на підставі окремого договору між Виконавцем торгів та Учасником.

8.Уповноважити селищного голову В.Цвика  від імені  Організатора бути присутнім на земельних торгах, підписати протокол земельних торгів, укласти договір оренди землі із Переможцем за результатами земельних торгів та інші документи з питань проведення земельних торгів.

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього сереловища Згурівської селищної ради.

 

Селищний голова                                                                                      Василь ЦВИК

 

 

 

смт Згурівка

25 травня 2021 року

№ 559-07-VIII

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь