A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Рішення сесій №554-07-VIII «Про розгляд заяви Товариста з обмеженою відповідальністю «Аратта» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у  масиві земель сільськогосподарського призначення за межами с. Безуглівка.»

Кількість переглядів: 152
Скликання: VIII скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 25.05.2021
Номер документу: 554-07-VIII
Назва документу: Про розгляд заяви Товариста з обмеженою відповідальністю «Аратта» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у  масиві земель сільськогосподарського призначення за межами с. Безуглівка.
Прикріплені файли:

 

ЗГУРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

Про розгляд заяви Товариста з обмеженою відповідальністю «Аратта» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у  масиві земель сільськогосподарського призначення за межами с. Безуглівка.

 

            Розглянувши заяву Товариста з обмеженою відповідальністю «Аратта» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості ) під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у  масиві земель сільськогосподарського призначення за межами с. Безуглівка, керуючись ст.ст. 12, 37-1 , 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища,  Згурівська селищна рада

 

           ВИРІШИЛА:

 

1.Дати дозвіл Товаристу з обмеженою відповідальністю «Аратта» на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованих у  масиві земель сільськогосподарського призначення за межами с. Безуглівка.

2.Розроблену технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості ) подати на затвердження на сесію Згурівської селищної ради на затвердження.

3. Контроль покласти на постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища Згурівської селищної ради.

 

Селищний голова                                                                                     Василь ЦВИК

 

смт Згурівка

25 травня 2021 року

№ 554-07-VIII


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь