A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Рішення сесій №507-07-VIII «Про надання дозволу гр. Вдовиченко Ілоні Володимирівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,418га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах  с. Пасківщина, вул. Козацька.»

Кількість переглядів: 70
Скликання: VIII скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 10.06.2021
Номер документу: 507-07-VIII
Назва документу: Про надання дозволу гр. Вдовиченко Ілоні Володимирівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,418га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах  с. Пасківщина, вул. Козацька.
Прикріплені файли:

 

ЗГУРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу гр. Вдовиченко Ілоні Володимирівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,418га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах  с. Пасківщина, вул. Козацька.

 

 

            Розглянувши заяву  гр. Вдовиченко Ілони Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,418га для ведення особистого селянського господарства, розташована в межах с. Пасківщина вул. Козацька, керуючись ст..ст.12, 118, 122, пунктом 7 Перехідних положень Земельного кодексу України, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, Згурівська селищна рада

 

          ВИРІШИЛА:

 

1.Дати дозвіл гр. Вдовиченко Ілоні Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,418га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах  с. Пасківщина вул. Козацька.

2.Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства подати до сесії Згурівсьокї селищної ради на затвердження.

       3. Контроль покласти на постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища Згурівської селищної ради.

 

Селищний голова                                                                                     Василь ЦВИК

 

 

 

 

смт Згурівка

25 травня 2021 року

№ 507-07-VIII

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь