Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Рішення сесій №178 -05-VIII «Про включення до  переліку  земельних ділянок для підготовки Лотів для  продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону  та  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення»

Кількість переглядів: 170
Скликання: VIII скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 26.02.2021
Номер документу: 178 -05-VIII
Назва документу: Про включення до  переліку  земельних ділянок для підготовки Лотів для  продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону  та  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення
Прикріплені файли:

 

 

ЗГУРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

 

РІШЕННЯ

 

Про включення до  переліку  земельних ділянок для підготовки Лотів для  продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону  та  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення

 

 

     З метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку та для економії коштів місцевого бюджету, беручи до уваги рекомендації постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони навколишнього середовища , враховуючи вимоги п.5.ст.135, п.5 ст.136 Земельного кодексу України яким передбачено, що фінансування підготовки Лотів до продажу земельних ділянок  чи прав на них державної, комунальної, приватної власності на земельних торгах та проведення земельних торгів може здійснюватися за рахунок коштів Виконавця земельних торгів на підставі договору про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів  у формі аукціону між Організатором земельних торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються Переможцем земельних торгів, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.134-138 Земельного кодексу України, Згурівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:
 

1.Включити до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку орієнтовною площею 0,10га, що розташована: смт Згурівка вул. Кооперативна для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) за рахунок земель загального користування. (код  КВЦПЗ 18.00)».

2.Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення  із для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) за рахунок земель загального користування. (код  КВЦПЗ 18.00)» орієнтовною площею 0,10 га, що розташована в смт Згурівка вул. Кооперативна, з метою продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі аукціону.

3. Встановити, що у відповідності до п.5 ст.135, п.5 ст.136 Земельного кодексу України, фінансування підготовки Лоту до продажу на земельних торгах та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів Виконавця земельних торгів, на підставі договору про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються Переможцем земельних торгів.

4.Доручити голові Згурівської селищної ради укласти договір із спеціалізованою організацією ПП «Фірма «СОМГІЗ» - Виконавцем земельних торгів про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону.

5.Виконавчому комітету Згурівської селищної ради забезпечити подання на затвердження сесією ради розроблений та погоджений в установленому порядку проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки зі зміною цільового призначення, зазначеної в пункті 2 цього Рішення.

6.Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою

 

 

 

 

Селищний голова                                                            Василь ЦВИК

 

 

 

 

 

смт Згурівка

26 лютого 2021 р.

№ 178 -05-VIII

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь