Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Рішення сесій №173-05-VIII «Про розгляд заяви гр. Харченка Василя Леонідовича про надання дозволу на розроблення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

Кількість переглядів: 142
Скликання: VIII скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 26.02.2021
Номер документу: 173-05-VIII
Назва документу: Про розгляд заяви гр. Харченка Василя Леонідовича про надання дозволу на розроблення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Прикріплені файли:

 

ЗГУРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

Про розгляд заяви гр. Харченка Василя Леонідовича про надання дозволу на розроблення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

         Розглянувши заяву гр. Харченка Василя Леонідовича про надання дозволу на розроблення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою заміни сертифіката на право на земельну частку (пай)   серія КВ № 0176603, зареєстрованого у Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) КСП «Красненське» за № 53 від 22.12.1997 року, виданого на ім»я спадкодавця Савич Євдокії Микитівни, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, пунктом 21 Перехідних положень Земельного кодексу України,  Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, враховуючи рішення Згурівського районного суду Київської області від 14.01.2021 по справі № 365/544/20, Згурівська селищна рада

вирішила:

 

1.Дати дозвіл. громадянину Харченку Василю Леонідовичу  на розроблення технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою заміни сертифіката на право на земельну частку (пай)   серія КВ № 0176603, зареєстрованого у Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) КСП «Красненське» за № 53 від 22.12.1997 року, на право на земельну частку (пай) вартістю 15138,00грн площею 4,7 умовних кадастрових гектарів, на земельну ділянку площею 4,76га ріллі під номером 296 по Схемі поділу земель колективної власності КСП «Красненське».

2.Розроблену технічну документацію по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження до Згурівської селищної ради.

 

Селищний голова                                                  Василь ЦВИК

 

 

смт Згурівка

26 лютого 2021 р.

№ 173-05-VIII


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь