Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Повідомлення про утворення конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Згурівської селищної територіальної громади

Дата: 22.07.2024 16:41
Кількість переглядів: 31

Повідомлення про утворення конкурсної комісії

Виконавчий комітет Згурівської  селищної ради повідомляє про утворення конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Згурівської селищної територіальної громади (рішення виконавчого комітету №162 від 03.06.2024).

Відповідно до пункту 6 Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023 №918, до складу конкурсної комісії входять посадові особи організатора конкурсу та можуть залучатися (за згодою), представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення.

Вказані особи, які бажають взяти участь в роботі конкурсної комісії, повідомляють про свій намір голові конкурсної комісії не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту zhkg@zgurivska-gromada.gov.ua чи засобами інформаційно-комунікаційних систем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь